nieuws

Help ‘Het beste voor Kees’​ in de top 3 van beste documentaires te krijgen

By 6 november 2018 No Comments

Het beste voor Kees is opgenomen in lijst van beste 2Doc-uitzendingen.

U kunt nog stemmen tot 18 november. Help ons Het beste voor Kees in de top 3 te bereiken.

De documentaire Het beste voor Kees staat in de lijst van beste 2Doc-uitzendingen van de afgelopen 5 jaar. Hier kunt u meer informatie vinden over de documentaire en verkiezing.

Voor de top-10 verkiezing Beste 2Doc van de afgelopen 5 jaar kan het publiek nog tot 18 november een keuze maken uit 50 titels. Daarvoor heeft de NPO een promo gemaakt die nu op tv te zien is. Daar zit ook een fragment uit Het beste voor Kees in; de scène waarin Kees voor zijn treinbaan zit.

De uiteindelijke nummer 1,2,3 worden bekendgemaakt in de live uitzending Het Beste van IDFA op vrijdag 23 november op NPO 2 en worden uitgezonden op zaterdag 24 november op NPO 2. De gehele top-10 + DocTalks worden uitgezonden op NPO 2 Extra in eerste week januari.

U kunt hier uw stem uitbrengen op de film van uw voorkeur.

Laat een reactie achter