nieuws

Een koninklijk optrekje

By 10 november 2018 No Comments

Sinds kort heeft Doclines een inspirerende werkplek in landgoed Paleis Soestdijk gevonden. Een plek, waar de verhalen je door de gangen tegemoet zweven en je in iedere ruimte de geschiedenis proeft. Een beter decor voor onze films en DocStories is er wat ons betreft niet.

In de voormalige filmzaal van prins Bernhard zullen we straks aan een select publiek onze documentaires presenteren, want er is slechts ruimte voor zo’n 40 personen. Gelukkig zijn er ook andere zalen waar we meer publiek kunnen ontvangen.

En met mooi weer kunnen we ons publiek in de tuin trakteren op een openluchtvoorstelling. We zijn blij dat we zo’n toepasselijke plek hebben gevonden en verheugen ons erop hier met onze docline-storytelling te starten.

Laat een reactie achter