nieuws

Doclines gepresenteerd op IDFA-Special WAAR IS JE PUBLIEK

By 23 november 2018 One Comment

Doclines kreeg de prachtige kans zichzelf als nieuw platform te presenteren op de IDFA-special van het NPO-Fonds WAAR IS JE PUBLIEK? Afgelopen vrijdag heeft Monique Nolte de filosofie van Doclines belicht in samenwerking met Sonja Loth van Social.Inc en Sjef Pijnenburg van ODMedia ten overstaan van een publiek van documentairemakers, omroepen, storytellers en anderen die documentaires een warm hart toedragen.

Doclines wil met haar DocStories sociale vraagstukken onder de aandacht brengen met als doel structurele verandering te bewerkstelligen. Iedere vorm van media – traditioneel en innovatief – wordt ingezet om een DocStory kracht bij te zetten. Bedankt NPO Fonds!

Meer over de presentatie kun je lezen in bijgevoegd verslag van de IDFA-dagkrant.

Via deze website en nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van Doclines en haar eerste twee DocStories NIKKI en Kees vliegt uit.

Join the discussion One Comment

  • Raquel Jimenez schreef:

    Geweldig initiatief! Ik geloof er heilig in dat we (sociale én andere) maatschappelijke vraagstukken zeer effectief kunnen agenderen via documentaires met impact (it’s all about mindsetting en activatie). Ik blijf graag op de hoogte van jullie activiteiten, en als gemeenteraadslid ben ik extra geinteresseerd hoe het platform kan bijdragen aan het verder brengen van lokale initiatieven met impact ( en de nationale kennisuitwisseling erover).. veel succes met het platform!

Laat een reactie achter