nieuws

De Rotary Club en Doclines

By 13 december 2018 No Comments

Ons nieuwe initiatief om documentaires op een andere, nieuwe manier onder de aandacht te brengen van het publiek is niet onopgemerkt gebleven. Na onze presentatie op het IDFA (International Documentary Festival Amsterdam) heeft de Rotary Club Amsterdam West ons uitgenodigd voor een voordracht.

Ten overstaan van zo’n 25 tot 30 zeer geïnteresseerde leden heeft Monique Nolte op 30 november verteld hoe ze aan de hand van de 2 DocStories Kees vliegt uit en NIKKI impact wil creëren op het gebied van Autisme en KOPP/KVO.

Een van de impactdoelen van NIKKI is een training, waarmee 180 burgers kunnen worden opgeleid om de 577.000 KOPP/KVO-kinderen in Nederland in hun omgeving te ondersteunen. En dat is hard nodig, omdat 65% van deze kinderen zelf psychiatrische en verslavingsproblemen ontwikkelt als zij onvoldoende geholpen worden.

Via haar presentaties probeert Nolte financiering te vinden voor haar platform en DocStories. Wie ons wil supporten kan zich aanmelden via dit formulier.

Laat een reactie achter